team Freemd

Ons team

FREEMD — Leer ons kennen

Over Ons

Beeld creëren dat raakt én werkt. Dát is wat ons hart sneller laat kloppen. Wij zijn een team van gemotiveerde creatieve mensen die weten waar we over praten, 100% achter ons werk staan en denken in mogelijkheden. In onze studio's zijn alle diciplines vertegenwoordigd. Zoals (food) styling, decorbouw, logistiek, visagie en een scala aan props om sets mee aan te kleden.

Bekijk ons werk Group 8 Copy Created with Sketch.
Freemd

Wat we doen

Bij FREEMD hebben we brede kennis en expertise. Zo zijn we gespecialiseerd in food en product fotografie, maar ook in fashion en model fotografie. In onze studio zijn alle faciliteiten binnen handbereik. Daarnaast hebben we veel ervaring op locatie. Content is king… en content is natuurlijk meer dan alleen fotografie. Daarom werken wij vanuit de Giesbers Group veel samen met ons broertje Hippo Content Creators. Op het gebied van CGI (Computer Generated Imagery), motion design en film. Zo zijn we in staat om onze klanten te helpen hún klanten te bereiken met een opvallende, consistente boodschap.

Get to know Hippo Content Creators Group 8 Copy Created with Sketch.
BTS Bissel shoote
Freemd
BTS Senzup
pand FREEMD

Beleef het zelf!

Wij staan voor je klaar!

Kom jij langs? We geven je graag een rondleiding door onze studio's.
Neem contact op Group 8 Copy Created with Sketch.
Raak geïnspireerd Group 8 Copy Created with Sketch.

Laten we samen creëren!

Contact freemd
Bel met Jorg Giesbers

Ons belangrijkste doel? Beeld dat raakt, verleidt én verkoopt. Ons team heeft aandacht voor elk detail en hoewel we beelden binnen kaders vastleggen, denken we daarbuiten. Dat maakt ons FREEMD. Meer weten? Neem direct contact op of bel 026 318 88 40.

Member of Giesbers Group
Group 18 Created with Sketch.